27 Ekim 2014 Pazartesi

Maurers

MAURERS NEDİR?

Birçoğumuz fazla kilolarımızdan şikâyet ederiz ancak bir türlü bunlardan kurtulmayı başaramayız. Bazı kişiler ağır diyet programları uygulama yoluna giderler. Bu programları uygularken enerjileri düşer, iş verimlilikleri azalır ve bu süreci bir çeşit hasta gibi geçirirler. Büyük gayretler sonucu bir miktar kilo verebilmiş olsalar da, bu tür şok diyetlerle verilen kilolar ne yazık ki tekrar geri alınır. Bütün çabalar boşa gitmiş olur ve kişi umutsuzluğa düşerek, mutsuzluğa sürüklenir. Kilo verebilmek için, yiyerek aldığımız kalorinin mutlaka hareketle atılması şarttır. Ancak zaman darlığı, yorgunluk ya da ekonomik şartlarla sürekli bir spor merkezine gidememe gibi çeşitli nedenlerle hareket yapmak mümkün olmaz ve alınan besinler yağa dönüşerek vücutta depolanır.
maurers kullananlarMaurers yağ yakıcı, kilo verme sorunu olan bu kişiler için çözüm olarak üretilmiş bir zayıflama kapsülüdür. Tamamen bitkisel bir ürün olduğundan dolayı sağlık yönünden herhangi bir sakıncası yoktur. Vücuttaki yağı yakma etkisi, metabolizmayı hızlandırma özelliğinden kaynaklanır. İçeriğindeki bitkilerin özelliği sayesinde metabolizmayı dengeleyerek, ağır hareketler yapmaya gerek olmadan vücuttaki depolanmış yağları yakar. Özellikle hareketsizlikten dolayı oluşan göbek, bel ve basen bölgesindeki yağların yakılmasında çok etkilidir. Depolanmış bu yağlar, spor yaparak terleme yoluyla atılır.
Maurers yağ yakıcı da benzer şekilde terleme etkisi yaratarak bu bölgedeki yağların atılmasını sağlar. Ayrıca iştahı azaltır ve sindirimi kolaylaştırır. Bunun yanı sıra, kilo vermede çok önemli olan bol su içme ihtiyacını artırarak zayıflama sürecini kolaylaştırır. Bu kapsülleri kullanarak hiç zahmete girmeden oturduğunuz yerde hızla kilo vermeniz mümkün. Ayrıca bu yöntemi kullanarak zayıfladığınızda, ağır diyet programı sonrasında olduğu gibi verilen kiloların tekrar geri alınması söz konusu değil. Hiç strese girmeden, keyifle kilo verebileceğiniz bir yöntem.


MAURERS NASIL KULLANILIR?

Maurers kullanımında önemli olan asıl nokta şudur; içerdiği tok tutucu, iştah kesici madde sayesinde ek bir diyet, rejim gerektirmez. Kullanıldığı sürece rejim yaparak beslenme düzenini azaltmak veya bozmak sakıncalıdır. Bu önerilmez. Ürün sadece sabahları aç karına 1 tane bol su yardımıyla alınmalı ve yarım saat sonrasında herhangi bir kısıtlama yapmadan doyurucu bir şekilde kahvaltı yapılmalıdır. Kahvaltı yapılmadığı takdirde aç kalınması durumunda gözlemlenebilen halsizlik, mide bulantısı, bitkinlik gibi durumlar ortaya çıkabilir.

Maurers’ten en iyi verimi almak için kullanım koşullarını en iyi şekilde yerine getirmekte yarar vardır. Kullanıcıların günlük alınması gereken ölçüden daha az ya da fazla oranda Maurers kullanması durumunda ne yazık ki Maurers istenilen yararı sağlayamayacaktır. Hatta tam tersine bazı olumsuzluklar da meydana getirebilir. Bu nedenle de Maurers’i size tavsiye edildiği şekilde kullanmaya özen gösteriniz. Maurers’i kullanmaya başlamadan önce kalp hastaları, yüksek tansiyon hastaları ve ileri yaştaki bireylerin doktora danışarak ilacı kullanmaya başlamalarında yarar var. Çünkü yüksek oranda iyot içermesi nedeniyle bu tür hastaların kullanmaması önerilmektedir. Ayrıca metabolizmayı hızlandıran ve enerjiyi arttıran tüm ilaçların yine bu tür hastalarda kullanılması da yasaklanmıştır.

Maurers her gün düzenli olarak alınması gereken bir zayıflama hapıdır. Bir kutu Maurers içerisinde 36 kapsül yer almaktadır. Günde 2 adet kapsül kullanılmalıdır. Maurers, diğer zayıflama hapları gibi muhakkak yemeklerden önce alınmalıdır. Sabah ve akşam olmak üzere, kahvaltı ve akşam yemeğinden yarım saat önce alınmasında yarar var. Yemekten sonra veya yemek anında alınan Maurers hiçbir yarar sağlayamayacaktır. Yemeklerden önce alınırsa, hem ilaç ile birlikte içtiğiniz su midenizi bir nebze olsun dolduracak, hem de yarım saat içerisinde göstereceği etkiyle iştahınızdaki azalma sayesinde daha az yemek yemiş olacaksınız. Maurers bol su ile alınmalı ve gün içerisinde de bol su tüketilmelidir.


ORİJİNAL MAURERS

Zayıflamaya yardımcı olan pek çok gıda maddesi ve ilacı, başarıya ulaştığında ve ilgi gördüğünde, gıda tacirlerince taklit ve sahte ürün olarak kopyalanarak piyasaya sürülmektedir. Birçok zayıflama ilacının piyasada taklitleri ve sahteleri çıkmıştır. Bunun en büyük nedeni ise, insanların bu tür ilaçlara büyük rağbet göstermesi ve zayıflama piyasasının ilaç endüstrisi içerisinde büyük bir pazar payına sahip olmasıdır. Bu nedenle takdir gören, kişiler tarafından tercih edilen pek çok ürün, taklit edilmekten kurtulamamaktadır. İnsanların birçoğu maalesef bu taklit ürünler nedeniyle hayalini kurdukları vücuda kavuşmakta güçlük çekerler. Bu da onları ürüne karşı hayal kırıklığına uğratabilir. Maurers de bunlardan biridir.

Aldığınız Maurers ürününün orijinal Maurers olup olmadığını anlamanın bazı püf noktaları vardır. Bu iki aşamalıdır. Birinci aşamada paketleme ve ilaç teknik özellikleridir. İkinci aşamada ise kullanımda anlaşılmaktadır. Ürün beklenen verimi göstermediğinde ve zayıflatmaya bir katkı sağlamadığında ürünün sahte olduğunu anlayabilirsiniz. Öncelikle almış olduğunuz Maurers ürününün hem Sağlık Bakanlığı’ndan hem de Tarım ve Gıda Bakanlığı’ndan onaylı olup olmadığına bakınız. Sahte olan hiçbir ürün bu bakanlıklardan onay alamaz. Orijinal Maurers’de ise bu onaylar mevcuttur.

Orijinal Maurers’in paketinin üzerinde muhakkak Ms ilaç sanayisinin bir bandrolü ve yazısı yer almaktadır. Üstelik orijinal Maurers kapsülleri koyu tonda yeşildir ve soft jeldir. Kapsülün folyosunda da one time a day 1 capsule a time yazmaktadır. Sahte olan Maurers’te ise bu özelliklerden yoksun olacaktır. Orijinal Maurers’in en bilinen ve ayırt edici özelliği ağızda kuruluk yapması ve tokluk hissi, iştah kesimidir. Gerçek bir Maurers ilacı bu etkileri muhakkak yapar. Eğer sahte Bir Maurers ilacı aldıysanız, iştahınız kesilmeyecek, tokluk hissiniz olmayacak ve ağız kuruluğu yaşamayacaksınız.


MAURERS’İN YAN ETKİSİ VAR MI?

Çok çabuk başlanmış Maurers kullanımı kişiyi ilk etapta zorlayabilir ve sayılan yan etkilerin kuvvetli geçirilmesine neden olabilir. Maurers yan etkilerinin görülmemesi için hiçbir şekilde aç kalınmamalı ve öğün atlanmamalıdır. Öğün atlamak, fazla yağlı yemekler yemek, karbonhidratlı yemek veya içmek, çok hızlı yemek, alkol kullanmak, kızartmayı bol yemek, çok tatlı yemek yan etkilerin yaşanmasına sebep olabilir. Maurers kullanımı sırasında yemeklerin dozajını iyi ayarlamak önemlidir. Ne aç kalacak kadar az, ne de tıka basa doyacak kadar çok yenmelidir

Her ne kadar bugüne kadar bu ilaç ile ilgili hiçbir yan etkiye rastlanmadığı dile getirilse de bazen kullanıcıların kullanım hatalarından bazen de başka ilaçları kullanan ve çeşitli rahatsızlıkları bulunan kullanıcılarda bazı Maurers yan etkiler görülmektedir. Maurers’i kullanmaya başlamadan önce kalp hastaları, yüksek tansiyon hastaları ve ileri yaştaki bireylerin doktora danışarak ilacı kullanmaya başlamalarında yarar var. Çünkü yüksek oranda iyot içermesi nedeniyle bu tür hastaların kullanmaması önerilmektedir. Ayrıca metabolizmayı hızlandıran ve enerjiyi arttıran tüm ilaçların yine bu tür hastalarda kullanılması da yasaklanmıştır. Sağlıklı bir zayıflama için günlük maksimum 2 tablet kapsül kullanımı yeterli olmakla birlikte, bazı kullanıcılar bu sayıyı arttırma eğilimine girmektedirler. Bu gibi durumlarda da ne yazık ki, özellikle de sindirim sisteminde bazı rahatsızlıkların yaşanmasına neden olmaktadır.

Bunun yanı sıra kronik rahatsızlıkları bulunan kişilerin, çocukların ve hamile kadınlarla emziren kadınların da Maurers’i bir doktora danışarak kullanmalarında fayda var. Ürünün içerisinde yer alan bitkilere karşı alerjisi olan kişilerde de bazı yan etkilerin görülmesi mümkündür. Bu nedenle muhakkak Maurers içinde yer alan bitkileri inceleyerek, bunlara karşı vücudunuzda bir tepkimenin olup olmadığına emin olmadan Maurers’i kullanmayınız.



Maurers

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder